Partnership staat centraal in het dagelijkse beleid van Prof Praxis; zowel naar klanten, leveranciers als medewerkers toe. Je hebt dan ook een buitenkans om ons team mee vorm te geven en dit alles binnen een stimulerende werkomgeving en binnen een groeiend bedrijf. Samen maken wij een sterk verhaal en zijn wij trots om binnen een dynamische bedrijfscultuur een sterke groei neer te zetten.

Prof Praxis te Herne is al meer dan 25 jaar een familiaal, groeiend bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van bouwgereedschappen, waarvan de distributie gebeurt via de gespecialiseerde vakhandel.
Kwaliteit, innovatie, klantgerichte oplossingen en optimale service zijn de waarden waarop wij onze fundamenten hebben gebouwd

Als Operations & Team Manager (m/v) ondersteun je de Managing Director bij de dagelijkse leiding van het bedrijf. Zo sta je onder andere in voor de coördinatie en supervisie van verschillende diensten. Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen om een aantal diensten operationeel bij te staan, daar waar er noden zijn. Zo leid je onder andere het voorraadbeheer in goede banen in samenwerking met de collega’s van de aankoopdienst.
Verder werk je nauw samen met de Process Manager, die instaat voor de ontwikkeling en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Jij staat in voor de implementatie van deze nieuwe processen op de werkvloer. Hiertoe coach en motiveer je de verschillende teams en sta je hen bij in het veranderingsproces.


Waarom past deze vacature bij jou?

  • Omdat je 5 jaar ervaring opdeed in een gelijkaardige functie
  • Omdat je over een zeer goede kennis beschikt van het Nederlands en Engels
  • Omdat je vlot werkt met mail, Word en Excel en snel ingewerkt bent in een bedrijfseigen ERP
  • Omdat je graag voor een familiale KMO werkt waarbinnen er toch steeds geïnnoveerd wordt
  • Omdat je beschikt over de juiste competenties voor deze job, namelijk hands-on, sterk redeneervermogen, polyvalentie, oplossingsgericht denken, resultaatgerichtheid en teamwork.

‘What’s in it for you?’

Een voltijdse en vaste job met glijdende werkuren waarbij een snelle opstart mogelijk is.

Andere voordelen:

  • Aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen, zoals bedrijfswagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en ecocheques
  • 6 arbeidsduurverminderingsdagen bovenop het wettelijk verlof
  • Moderne werkomgeving in een filevrije buurt

Voel je je klaar voor deze uitdaging? Stuur ons jouw CV door op de knop naast deze vacature te klikken.