Partnership staat centraal in het dagelijkse beleid van Prof Praxis; zowel naar klanten, leveranciers als medewerkers toe. Je hebt dan ook een buitenkans om ons team mee vorm te geven en dit alles binnen een stimulerende werkomgeving en binnen een groeiend bedrijf. Samen maken wij een sterk verhaal en zijn wij trots om binnen een dynamische bedrijfscultuur een sterke groei neer te zetten.

Prof Praxis is een gerenommeerd bedrijf in de gereedschapswereld. Wij zijn een onderneming dat gespecialiseerd is in de verkoop van bouwgereedschappen, waarvan de distributie gebeurt via de gespecialiseerde vakhandel.

Wij zijn momenteel dringend op zoek naar een orderpicker (m/v) voor een voltijdse betrekking.

Het betreft een vaste job.

In ons magazijn neem je de bestellingen voor onze klanten klaar aan de hand van de bestelbon. Je controleert hierbij ook de kwaliteit, kwantiteit en etikettering van de goederen. Nauwkeurigheid staat hierbij centraal. Als je klaar bent met een bestelling scan je deze uit en ze je deze klaar voor de controle. Verder zorg je er samen met collega’s voor dat het magazijn goed onderhouden wordt. Occasioneel spring je in voor het lossen van een inkomende bestelling.

Profiel

  • Minstens 1 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, bij voorkeur in een technische sector
  • Goede kennis van het Nederlands
  • Nauwkeurig en correct werken
  • Hands-on mentaliteit
  • Flexibel en vlot in de omgang

Aanbod

Wij bieden jou een voltijdse betrekking aan. Je werkt dagelijks van 8 tot 17u en op vrijdag tot 15u. In drukke periodes kan er gevraagd worden om een uur vroeger te starten. Het gaat om een vaste betrekking waarbij een snelle opstart mogelijk is. Je maakt deel uit van een team van een 20-tal magazijniers.

Voel je je klaar voor deze uitdaging? Stuur ons jouw CV door via hr@prof-praxis.com of door op de knop naast deze vacature te klikken