Onze logistieke dienstverlening bestaat uit verschillende teams om een vlotte goederendoorstroming te verzekeren en dit vanaf de ontvangst tot het verzenden van de bestelling naar de klant. De kwaliteitscontrole evenals de controle van de bestellingen na het verzamelen van de artikelen is een onderdeel van onze dagelijkse werking waar we veel belang aan hechten. Elke bestelling wordt zorgvuldig opgevolgd om een tijdige levering te garanderen.

9100

stockruimte

leveringen
60

leveringen van leveranciers / dag

10000+

artikelen voorradig

truck_icon
3

vrachtwagens met uitleveringen / dag

165

verstuurde klantbestellingen / dag

delivery-truck-with-circular-clock
48u

levertermijn

Hoe wordt uw bestelling bij ons verwerkt?

 • 1. Bestelling

  Wij ontvangen uw order per mail, fax of per telefoon indien het gaat om een toevoeging van een openstaande bestelling. Onze medewerker registreert uw bestelling in ons systeem en stuurt dit door naar ons magazijn.
 • 2. Verzamelen

  Het magazijn ontvangt uw bestelling en gaat over tot het verzamelen van de artikelen, dit in overeenstemming met de vermelde hoeveelheden en referenties op de bestelbon.
 • 3. Controle

  De medewerkers die de controle uitvoeren beschikken over een uitgebreide kennis van de producten, zij voeren bij elke bestelling die ons magazijn verlaat een controle uit om het risico op foute hoeveelheden en referenties te minimaliseren.
 • 4. Inpakken

  Het verpakken van onze producten is net zo belangrijk als de controle. Onze zorg is dan ook dat het product in een goede staat geleverd wordt. Omdat de kans op schade bij het transport het grootst is gaan wij de producten maximaal beschermen.
 • 5. Verzenden

  Wij brengen alle nodige gegevens aan op uw order en voeren deze in het systeem van de externe transportdienst in. Hierdoor kunnen wij in realtime de zending volgen en zo zorgen wij ervoor dat uw bestelling tijdig geleverd wordt.